Business Partners

Semester is a part of a bigger fellowship of companies, all in the online industry ready to provide you services.

Check our partners!

Strategic Advice

Iedere ondernemer kan wel een beetje hulp en advies gebruiken van iemand die meer dan 15 jaar ervaring heeft in het opzetten en laten groeien van bedrijven. Laten we praten over waar je wilt zijn in twee of vijf jaar en laten we samen uitvogelen wat nodig is om die doelstellingen te bereiken.

Het advies is inclusief een groot netwerk van binnen en buitenlandse professionals die gekwalificeerd zijn om additioneel advies te geven. Wat wil je dit jaar bereiken, en daarna? Laten we het samen uitzoeken met RogerWilco.nl’s consultancy abonnement (minimaal 3 maanden)

Learn more

Web Development

Webfriendly.nl is een partner van Rutger van Geelen productions. Web Friendly creëert websites met WordPress en Drupal. Web Friendly heeft veel ervaring met het werken met kleine tot middelgrote bedrijven en is niet een standaard web ontwikkel partij. Wij nemen jouw doelstellingen voor je website en vertalen die in een schitterende en functionele website.

Je kan zelf kiezen of je betrokken wilt worden bij de creatie van content en we helpen je met migraties of oude website die je wellicht al hebt. Niet een u-vraagt-wij-draaien filosofie maar juist een vertel ons wat je wilt bereiken met je website en we maken het mogelijk. Gebruik onze kennis en expertise online en vul ons aan met de ontbrekende vakspecifieke kennis.

Learn more

Hosting Services

Unicorn Hosting is een gemanagede micro hosting dienst. In samenwerking met Transip.nl bieden we oplossingen voor webhosting voor bedrijven of particulieren ongeacht omvang of bezoekersaantallen.

Anders dan de low-budget providers weten wij al dat er wat mis is voor je het zelf weet, omdat we 24/7 onze dienstverlening controleren en indien nodig preventief actie ondernemen om bijvoorbeeld pieken in verkeer op te vangen. Dat doen we met ons internationale team van medewerkers.

Learn more

Video Productions

Whether it is a vlog, testimonial video, a event registration or just a funny Christmas greetings video, 30fps.nl can take care of your video ideas and translate them to a professional video production using the best freelancers around. Want to work with a famous blogger, need a spokesperson? or are you doing that TV commercial, check out our portfolio at 30fps.nl

Learn more

Content Creation

Hassiebassie.com doet je content creatie voor je, met een strategisch invalshoek. Hassiebassie gaat op de stoel van je klant zitten en maakt teksten, illustraties, white papers, e-boeken, foto’s en in samenwerking met 30fps video content.

Hassiebassie.com maakt en plaatst content op de door jou geselecteerde platformen, maar we doen dat met een strategisch invalshoek. Je eigen HassieBassie account manager kent jou bedrijf en kent de markt; hij of zij weet wat er speelt en wat er nodig is binnen je budget aan content creatie. Of je nou behoefte hebt aan een tweede lezers om te zorgen dat je zelfgeschreven teksten ook echt gaan vliegen online of je bent op zoek naar een team dat je teksten van de grond af aan maakt, alles is mogelijk bij hassiebassie. Zeg nou zelf, content is toch koning. Of het nu een tekst, blog, vlog, ifographic, white-paer , e-boek of foto’s zijn. Ook maken we veel videos, in samenwerking met 30fps

Learn more

IT Services

Unicorns Hosting kleine zusje of grote broer is Unicorn IT. Heb je een uitbreiding nodig van je lokale opslagcapaciteit? Wordt je constant gehacked? Last van een aanhoudend virusje? Hebben je medewerkers hogere eisen aan je hardware en software dan je nu mogelijk maakt? Of elk ander IT gerelateerd vraagstuk of project: Bij Unicorn IT kunnen we met de hulp van een aantal vakidioten en lokale experts een praktisch oplossing voor zo goed als elk IT vraagstuk. We doen ook aan reguliere IT support of helpdesk outsourcing.

Learn more